Nimetön

Runoilija Yönsiipi_sininen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2002
Viimeksi paikalla: 28.3.2021 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnainen runojen rustaaja joka rakastaa itse elämää, omaa poikaansa, koiriansa, luontoa, läheisiään ja ystäviään suurella sydämellä. Odottaa tällä hetkellä kirpakkaa syksyä ja talven tuloa ja haaveissa siintää se suuri rakkaus jonka tunteeseen voisi uppoutua ja antaa sen viedä kuin lastua laineilla :)
 

Käyttäjän kaikki runot