Valehymyilyä kylmällä rodeoradalla

Runoilija Mia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2018 15:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1996

 


 

Tunnetaan myös nimellä Mirette. 21-vuotias, kyllä sieltä lähiörottaseutujen läheltä. Pirtelö- ja teeaddiktinen maalari ja dataaja. Myös kulttuurifriikki ja ilmaisen rahan perässä oleva.

 

Valehymyily ei poista surua
eikä lopeta sisäistä porua.

Olen oman menneisyyteni vanki
ja elämäni loskainen lumihanki.

Eikö tämä paskamyrsky lopu koskaan?
Mä oon niin litimärkänä tähän jäätävään loskaan.

Palelen kun sydämeni on kostea ja märkä,
melkein voisin vetäistä sarvesta härkää.

Voisin halutakin siitä härästä palasen,
mutta ei, haluan että sen elämä valaisee.

Parempi vaan että minä lähden.
Sielusi tähden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot