Pirunpellot

Runoilija Mia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2018 15:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1996

 


 

Tunnetaan myös nimellä Mirette. 21-vuotias, kyllä sieltä lähiörottaseutujen läheltä. Pirtelö- ja teeaddiktinen maalari ja dataaja. Myös kulttuurifriikki ja ilmaisen rahan perässä oleva.

 

Missä puut kasvaa,
ja missä on pala metsäläisen tunnelmaa?

Missä kauppakeskukset,
ja missä on pala kaupunkilaisen tunnelmaa?

Missä on lämmin sää,
ja missä on pala Välimeren rannan tunnelmaa?

Missä on turistirysä,
ja missä on pala Saariselän talvitunnelmaa?

Mutta täältä löytyy vielä koulu ja baari,
milloin valtio vie nekin pois?

Ja jos nekin viedään,
niin täällä on sentään vielä,
yöttömät yöt ja
revontulet.

Ainakaan ei tarvii murehtia luonnon tuhoutumisesta.

Selite: 
Kuvaillen lappalaisten ajatuksia omin silmin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot