Yövuoro

Runoilija elzixx

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2016
Viimeksi paikalla: 8.3.2017 20:21

Asuinpaikka: jyväskylä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1983

 
Valo palaa
Yössä se sahaa
Etsii koitosta, missä se lie
Hahmo tumma, ilme niin kumma
Valon varastaa
 
Maisemat vaihtuu ja huumori laihtuu
Aamu jo sarastaa
Haista paska, tätä en maksa
Sain sialta kiitoksen
Puhetta, jorinaa, turhaa porinaa, kun nesteitä nautitaan
Nyt on jano, pitää myydä se talo
Sanon `kippis vaan`

Eletään, iloitaan, huudetaan ja kirotaan
Mistä minä tietäisin sen?
Olen täällä, olen siellä
Elämäni taittuu tiellä
Valo palaa
Olen yksin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juhannuksena ei kenenkään pitäisi olla yksin. Ellei välttämättä halua.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
elzixx Äiti 24.6.2016 1 Runo
elzixx Papalle 23.6.2016 1 Runo
elzixx Yövuoro 23.6.2016 1 Runo
elzixx Eilinen 23.6.2016 1 Runo
elzixx Ystävä 23.6.2016 1 Runo
elzixx Uskomaton 23.6.2016 1 Aforismi
elzixx Anteeksi 23.6.2016 3 Runo
elzixx Hetkessä 23.6.2016 1 Runo
elzixx Pelastus 23.6.2016 2 Runo