Papalle

Runoilija elzixx

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2016
Viimeksi paikalla: 8.3.2017 20:21

Asuinpaikka: jyväskylä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1983

 
Pitkälle pyöri pyörät pappani parhaan
Pian pyyteetön polku päätökseen pannaan
Pahoissa paikoissa puolustamassa
Päiviä parempia petaamassa
Päässyt pois pelkäämästä
Pieni poika poterosta

Pakkas, purki, päivät pitkät
Painoi poljinta pitkät pätkät
Paikalla pyytävää palvelemassa
Peltiä paikalleen paukuttamassa

Pojanpoikakin pääsi papan pyörille polleana
Punaisella paatilla poikkesimme pirtillä
Paukkuvilla pakkasilla palelimme pilkillä

Paremmassa paikassa pappani polkemassa
Puiden pieliltä puolukoita poimimassa
Paina pääsi pelastajan polvelle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pappasi pääsi pitkälle. Pinkoi paahtessakin perille.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
elzixx Äiti 24.6.2016 1 Runo
elzixx Papalle 23.6.2016 1 Runo
elzixx Yövuoro 23.6.2016 1 Runo
elzixx Eilinen 23.6.2016 1 Runo
elzixx Ystävä 23.6.2016 1 Runo
elzixx Uskomaton 23.6.2016 1 Aforismi
elzixx Anteeksi 23.6.2016 3 Runo
elzixx Hetkessä 23.6.2016 1 Runo
elzixx Pelastus 23.6.2016 2 Runo