Riippakoivu

Runoilija ninotska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 7:30

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1966

 
Lokakuun lapsi

Sateilla syksyisillä
syntymästään silitetty,
elämän veteen liotettu
kastettu, kovillekin kokemuksille.

Itsessään,
levottoman lahdenpoukaman
lempeäksi lammeksi kesyttänyt.

Viisikymmentäkaksi
kolisevaa vuotta kokeneena. 
 

Pettyneet vuosirenkaat
ovat tuohensa rullalle
itkeneet.

Joka kevässä kuitenkin,
hiidenkorvillaan hymyilee
ja sydänjuurillaan naisen varmasti seisoo.

Huolipuu saa kesässä lehdet,
joilla hellästi halaa katsojaa.

Katseella
kerää keltaiset Kullerot,
Kielojen tuoksusta toivoa herättää.

Jostain, tuuli kanteleensa löytää,
Riippakoivu heijaa herkkiä lehtiään.

Linnut laulavat Juhannusta,
onnelliset oravat, oksillaan tanssii.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juhannukseen on vain enää kaksi kuukautta ;)
Onnellista syntymäpäivää ystävälleni.
 

Käyttäjän kaikki runot