Nimetön

Runoilija silkkisukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule jo

älä puhu mitään
älä sano sanaakaan

läsnäolosi riittää
kosketuksesi
sylisi lämpö ja tuoksusi

en tarvitse muuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

liian tuttu, raskas tunne :/
kaunis on runosi, haikean ja kaipaavan sävyn saattelemana..

 

Käyttäjän kaikki runot