Nymfi

Runoilija silkkisukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen nymfi

olen Echo

ja toistan kohtaloani

vääjämättä.

Olen jo kaiku

en osaa puhua

toistan vain sanojasi.

Matka vuorelle on alkanut.

Sinun kohtalosi on sinetöity.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis sointi tässä koskettavassa epätoivon laulussa - viimeinen säe tuo hieman ironista lohtua...

 

Käyttäjän kaikki runot