Huuto

Runoilija silkkisukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etkö kuule?

Minä rakastan sinua!

Tuijotan olemustasi herkeämättä

Etkö vielä ymmärrä?

Huudan niin kovaa huulet kiinni

Silmäni puhuvat sinulle

Pitäisihän sinun taitaa ruumiinkieli

Mielikuvissani hengitän ihoasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot