pluto

Runoilija St Stephen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005
Viimeksi paikalla: 3.1.2022 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



kuin keltaisen pallon
   kaukainen valo

joka ei lämmitä



katselenko sinua
lipumassa ohi


yritänkö liikaa
ajanko pois


mitä jos olisitkin sohvallani

   etkä kiertoradallansa,



mukavan turvallisuuden


           en taida osata.



Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot