Valoon

Runoilija St Stephen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005
Viimeksi paikalla: 3.1.2022 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 





Kolea Helsinginkatu

    avaruusalus tyhjiössä




Varikset syövät 
homo sapiensin mahalaukun sisältöä



Konkurssipesä myy äänimuovia
MIINUS 80 PROSENTTIA


viimeinen päivä, 
	maailmanloppu




Kieleni vaeltaa reitesi sisäpintaa



       haukot henkeäsi.




Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelmasta tulee mieleen eräs novelli, jonka joskus luin. Se kertoi Hiroshimasta.

Maailma loppuu, melkoisen maukkaalla tavalla. Ei paha ollenkaan.

Tapahtuu mitä tapahtuu, minä vain vaellan reitesi sisäpinnalla. Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot