Heräsin eloon

Runoilija HiljaisuusPimeässä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2016
Viimeksi paikalla: 29.7.2023 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.2.1986

Pyytäisin tutustumaan maatalousreformiin.

Saavutetaan mm. seuraavat hyödyt:
- 90% Suomen ammoniakkipäästöistä ilmakehään vähenee
- 10% koko liikenteen tuottamasta CO2 määrästä vähenee maataloudessa
- lehmien metaanintuotanto & ravinnevalumat vähenee

https://boneco.tech.blog/2020/01/03/example-post/

 
tänään lähdin vaimoni haudalta.
siis oikeasti lähdin.
vuosia kävin ja kynttilän sytytin.
mutta koskaan en lähtenyt pois.
sieluni kerälle haudalle vaipui, olinhan koiranpentusi.
tänään unelmani ovat totta.
ja tämä maailma valhetta.
unelmissani silitän vatsaasi jossa lapsemme kasvaa.
olen onnellinen kun elän unelmissani.
tässä maailmassa olet prostituoitu ja lapsemme pedofiilin uhri.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen tuntuinen tarina.
 

Käyttäjän kaikki runot