Satu nimeltä piillotettu aarre

Runoilija ~*dream*~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...meillä on silta, Rakkauden silta...
 

Kadoksissa rakkautemme,
lähes vuoden
Aarteemme,
piilotettu päiviin tyhjiin

Havahtumiseni ei auttanut
Sinä et huomannut

Koko ajan välissämme
Oltiin sokeita
tyhmiä
järjettömiä

Tämä päivä kuitenkin
saapui vihdoin
Rakkautemme
Aarteemme
sai uuden alun

Joko vihdoin
se olisi meidän?
Olisi sadun loppuun asti?

Kirjoitathann sadun lopun onnellisesti?

Selite: 
Tänään sain takaisin onneni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot