Minun uneni

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 
muistan miten kevyttä se oli
    uneni lumi, yön pimeyttä vasten
painauduin kiinni

   tunsin selkäsi, lämpösi
hengityksesi, tartuin kiinni lentäviin tähtiin
ollakseni kanssasi
       Ja kun aika sitoi meidät yhteen
              tunsin, miten kevyttä se oli
             silti voimakasta
ensilunta, pieniä unelmia
   muistan
Minä muistan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti muuallakin on ihanaa, ei vain unessa.
Kyllä on, kyseessä on runo. Runot eivät  aina kerro nykyisestä tai entisestä ajasta, joskus ne ovat tunnelmia, ajan muotokuvia. Kiitos kommentista. 
Kiitos muistutuksesta. Kyllähän minun pitäisi nuo asiat muistaa.
Tää on ihana!😍
Tää on ihana!😍
Kiitos ☺️
Kun rakkaus tuntuu kevyeltä, mutta siinä on kuitenkin voimaa ja lämpöä, se on parasta:) 
 

Käyttäjän kaikki runot