Nimetön

Runoilija c950c9523773be4d753dbb760e1bd2c7

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 6:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos sinulle, joka vierailet sivullani. Kiitos, joka kommentoit!

 


Voin suurentua
katseesi alla
tai pienentyä.

Aivan miten haluat.

En silti tanssi
pillisi perässä.

Ylipäätään

en tanssi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pillin perässä tai mukaan ei kannatakaan tanssia, mutta muuten tanssiminen on ihan kivaa...etenkin hitaiden ; ) Hyvä runo

loistavaa

ompas itsetunto

kohillaan !

:)

Terveen itseunnon osuva runo, ellei sarkasmia.. ;) Loistava teksti kuitenkin.

Vaikka tuossa alla lukee "Miehille"'
näin naisena voisin sanoa ettei
kannatakaan olla kenenkään
komennon alla kyllä siinä ryhti
lysähtää pienemmäksi ...
tuo kokoasia saa mielikuvituksen
laukkaamaan...
Mutta sävelten tahtiin joskus on
ihanaa tanssia. : )

Hmmm?
Haastavaa, mutta ei raastavaa.
Sai hymyilemään :)

tämähän oli kerta kaikkiaa loistava!!
Huvittavan hauskaa tekstiä, jossa oli silti viisasta sanomaa ja runoutta.
Loppu kruunasi kaiken :)
Mahtava!

jotenkin ilkikurinen
ja omanarvonsa tunteva fiilis tuli tästä
jännä runo, mysteerinenkin.
voimakas

Lämpimällä katseella on uskomaton kyky vahvistaa ihmistä; kylmä ja välinpitämätön taas saa jään säröilemään jalkojen alta.

En tanssi, minäkään. Ainakaan jonkun mukaan. Runostasi pidän paljon.

Kiitos!

Tämä runo livauttaa hienosti korvalle pilliin puhaltelijaa, niinkuin hyvä onkin.

Se jo antaa ymmärtää, että kunnioitus ja auktoriteetti pitää ansaita, se ei lankea kuin manulle illallinen pelkän sukupuolen tai ylemmän palkkaluokan mukaan.
Eikä myöskään rakkaus edellytä pillimusiikin kuuntelua kummaltakaan tai keneltäkään.

Kyllä tässä runossa on paljon asiaa, joka laittaa aivot askartelemaan.

 

Käyttäjän kaikki runot