muttaku muttaku

Runoilija Assariah

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2023 3:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.1.1987

Lapset eivät ole kunnosa. He vain istuvat nurkassa ja puhuvat ihan outoja. Enään ei kuulu naurun helinää. Lelut pölyttyvät lattialla. Miksi kukaan ei auta? Koska lapsien vanhemmat ovat kuolleet, eikä kukaan tiedä...
 

Nälkä on mutta ruoka ei maistu.
Tupakkia on palanut jo toista askia.
Kello on neljä aamulla eikä uni vaan tule.

Sisällä pyörii niin paljon ajatuksia ettei
kirjotettua mitään saa.
Musiikki pauhaa korvissa mutta sekään
ei mitään auta.

Tänään pitäis töihinkin mennä vaikkei
millään jaksaisi.

Mistään ei mitään tuu ja silti ptäisi painaa
eteenpäin.

Mutta ei

Selite: 
väsyneet aivot vol.2
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot