Oljenkorsi

Runoilija Mac O. Wizzch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2003
Viimeksi paikalla: 31.1.2023 12:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.5.1976

 



Minä en näe
mitä sinä näet
en kuule juttujasi
niin kuin sinä kuulet
et pysty sanoin kuvaamaan
miltä maailma näyttää silmiesi takaa
kehosi tunteet ovat täysin vieraat.
silmäsi kyynelehtii, enkä keksi
syytä vedenpaisumukselle
olen oljenkorsi tuulessa
turva silmäsi myrskyssä
muuta en tiedä kun sen
että en kaadu.





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oljenkorret ovat hyvin tärkeitä, etenkin silloin kun niistä on apua <3 
 

Käyttäjän kaikki runot