Olen niin kyllästynyt

Runoilija Etsijätär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna anteeksi, jollen muista sinua arvostelustasi kiittää; yleensä tapanani on kommentoida minun ns. runojeni kommentoijia.. Mutta muistini on välillä enemmän tai vähemmän... hyvä...
 

Sinuun
että voisin kirjoittaa romaanin

sekä

itseeni
että voisin kirjoittaa muistokirjoitukseni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen vähän samoissa mietteissä kuin edellinen kommentoija... sait sentään runon aikaseksi, ja siinä ajatus siitä mitä Voisi tehdä. Se on jo Jotain.

Mielenkiintoinen kaikessa pettymyksen tunteessaan.

Oivaltavaa.

Tässä runossa on paljon toivoa. Jos olisi todella kyllästynyt, ei jaksaisi tehdä kumpaakaan asiaa. Pidin tästä.

Vahva, surullinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot