Suklaasydän tinakuorissa

Runoilija Salattuvuoro

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 25.11.2023 4:01

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1980
Facebook:

Välillä tuntuu ja onneksi niin. 

-Petri K. Marttinen
 
 

Markkinointi saa paskankin maistumaan hyvältä.

Selite: 
Minun täytyy korottaa ääntäni edelliseen verrattuna, jotta kuuluisin yli kansapaljouden. Se oli nerokas, tosin tässä tilanteessani ei ole mitään nerokkuutta, hyvä että erotan oikean ja vasemman, mutta selvästi kyse oli jostain suuresta. Harva tykkää oluesta syntyessään -viinistä puhumattakaan. Monestihan siihen turrutaan ja kaikkien kokemusten kautta ja lohdun, se alkaa maistumaan hyvältä jopa saunassa. Minulla oli kaksi kuppia pöydällä ja halusin voimakkaasti tuntea kahvin maun, vesikin maistui harhaan johtavasti siltä voimakkailla ennakko-oletuksilla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Eikö se sitten ole tinasydän suklaakuorissa?

Kaipa niin, mutta olen kai poikkeava nuori, mielestäni markkinointi haisee ja läpinäkyvyydessään oksettaa.... Toisaalta just noin, ihmiset ostaa siansaparon oikaisijoita, kun on luotu sille tarve ja maaseudun onnellisilla metsäpolunvarren asukkailla on stepperi sängyn alla.

 

Käyttäjän kaikki runot