Hunajahattu

Runoilija Kultasuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2008
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 23:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 22-vuotias nuorukainen Vantaalta. En ole koskaan julkaissut runojani aikaisemmin, mutta muutaman novellin kylläkin. Olen myös harrastanut vähän teatteria, kuvataidetta ja jotain muotokuvan veistämistäkin yrittänyt.
 

Mistä on pienet karitsat tehty
Kaurasta ja hunajasta
Hassuista äänistä
Levottomista jaloista

Niistä on karitsat tehty

Pukit on tehty
Pukin lihasta
Karitsan herkusta

Kohti pyöreitä muotoja
Hoivaa niitä suukoilla
Muista pitää kädet ympärillä
Älä anna sukkien tippua
Keskellä vihreintä laidunta

Kulje vaan ja pidä kädestä
Kohota hunajahattua!

Selite: 
rakkaus lauluja pukista ja karitsasta
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja erilainen runo, pidin :)

kiva

 

Käyttäjän kaikki runot