Jätti

Runoilija Kultasuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2008
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 23:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 22-vuotias nuorukainen Vantaalta. En ole koskaan julkaissut runojani aikaisemmin, mutta muutaman novellin kylläkin. Olen myös harrastanut vähän teatteria, kuvataidetta ja jotain muotokuvan veistämistäkin yrittänyt.
 

Ajatukset täynnä lempeä tai hellyyttä
Olet sitten vierellä tai kaukana

Joka päivä sulle mielessäni juttelen
Karitsa on sellainen, pienempi kuin keltainen

Vastaat, että enemmän keskikokoinen
Haaveissa sua suutelen
Pikku karitsa
Jota pukki rakasti

Hetken päästä kiroilen
Olet liian kaukainen
Tai sitten minä vain aivan liian nälkäinen

Sinä sanot että olen valtava ja kumpusilmilläsi minua katselet
Eikä sitä trapetsitaiteilijat tai puutarhurit muuta
Ei välimatkat tai ajanhammas
Kuluta muistoa jolle joka päivä lausun pari rukousta
Hetki vain ja olen sillä puistonpenkillä
Kädet sinun ympärillä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot