Millandia

Runoilija Kultasuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2008
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 23:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 22-vuotias nuorukainen Vantaalta. En ole koskaan julkaissut runojani aikaisemmin, mutta muutaman novellin kylläkin. Olen myös harrastanut vähän teatteria, kuvataidetta ja jotain muotokuvan veistämistäkin yrittänyt.
 

Ekaa kertaa kun tavattiin
Jäi mulle harmillisen vähän muistelmiin
Tuut maskusta
Luulin siellä olevan vain huonekaluja

Jatkettiin kekseistä pöydällä
Josta näkyy nostureita
Sulla lähtisi käsistä
Sanoit kaivosta
Hyppäsin perästä
Sanoin valdelma
Ne kaikki yhdistä
Millanen on muikea

Toinen sanoi ota selvää
Karvalakki kissaa pelkää
Se murisee iltaisin
Kun hihittelee millainen
Voi että kun näkisin sen
Millainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot