Valoa kohden

Runoilija Eerika Edelmann

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kynttilän valo
loi varjot seinälle

Sinun ja minun

Varjot sulautuivat
yhteen

Tanssivat tapeteilla

Tavoittivat taivaatkin
yön pimeydessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno romanttinen tunnelma!
Paljon Onnea Syntymäpäivänä:)))

Valloittavan herkkä.
Mukavaa syntymäpäivää.

*SYDÄMELLISTÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RUNOYSTÄVÄLLE TOIVON*

 

Käyttäjän kaikki runot