Hittejä vain

Runoilija Eerika Edelmann

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin siinä kävi taas
Koneen auki saan

Silmä kovana biisejä
selaan

Mielessäni hittibiisiä
kelaan

Viimein löytyi hakusana
kappaleelle

Tallensin sen heti koneelle

Nyt stereot biisiä
soittaa yössä
kun toiset ahertaa
yötyössä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot