Luovu(ta)n

Runoilija Neifion

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2024 11:57

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

 
Minä odotan yhä hetkeä
jolloin jalat ovat tukevat
tietävät missä seisovat
ja minne kävellä

Odotan yhä hetkeä
jolloin kädet eivät jännitä
ole valmiina ottamaan vastaan
seuraavia luopumisen lukuja

Tätäkö tää elämä on
enkä voinut sanoa siinä
viimeisen päivän viimeisenä
että tätähän tämä

ihan paskaahan kaikki

Vaikka kukapa meistä
haluaisi valita
omaa arkkuaan ajoissa

(paitsi ehkä minä
ettei vaan olis vaivaks)
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen toteamus on karu, mutta täyttä totta.
 

Käyttäjän kaikki runot