Jo riittää

Runoilija Neifion

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2024 21:28

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1991

 

Ikuinen kaatosade
eikä kellään ole tarjota
punaista sateenvarjoa

Tienvarsilla kasvaa rikkaruohoa
seinillä komeileva nauru
tahdon palapelini palat

Loppuunpalaneena
paperiin käärittynä
ongelmajätteeksi määritettynä

Viimeisen kerran

apua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti kelpaa vaikka minkä värinen sateenvarjo lopulta.
 

Käyttäjän kaikki runot