Riippumatosta

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
En minä hurjia haaveile
en paljoa kaipaa
ei suuria seikkailuja
eikä pieniäkään
 
riippumaton ja aikaa
joskus hammaslankaa
ja korvatulpat
 
terävän kirveen
sahan ja puukon
vasaran nauloineen
 
kasan vanhoja ikkunoita
runkovärkkiä
ja jonkun pienen suunnitelman
 
jonkun suuren ahaan
älynväläyksen
älyttömän idean
 
ihan pienen yllytyksen
ehkä vain tönäisyn
ja taas mentiin
 
helposti saa siirtymään
riippumattoilut
seuraavaan kesään
 
ja ihan varmasti
koko kesän
loikoilen auringossa…
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä olen riippumaton ajattelija ja nyt ajattelen että vau
No nyt siellä riippumaton vähän liioittelee tavallisen ajatuksenjuoksun tuotoksesta 😀. Kiitos kuitenkin!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot