Isiemme hengessä

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Ei meistä
muuta saa
meistä veistetyistä
mörökölleistä

ei turhan höpöttäjiä
ei poskisuutelijoita
meistä saunojemme tontuista

ei meitä
väkisin riisuta
tuulipuvuistamme

maailman menoa
vain päivittelemme
ja päitämme puistelemme

onnellisina
perinteiden vankeina
nojaamme lapioihimme

paratiiseissamme
takapihoillamme
kädet mullassa

isiemme hengessä
turvallisessa
suomalaisessa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on niin perinteisiä suomalaisen miehen kuvauksia taidokkaasti kerrottuna. Ei meitä väkisin riisuta tuulipuvuistamme kolahti erityisesti. Humoristista. 
Kiitoksia kannustavista sanoista :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot