Korpilahden harmaus

Runoilija 5d43d6d7d46c9b20385c0c19f42d5e07

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 12.10.2018 22:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

EetuOskari kirjoitelee edelleen enempi vähempi ahkerasti, pysykää kuulolla. :) Toisekseen kiitän jo toisesta kohdalleni osuneesta viikon runoilija tunnustuksesta. Olihan edellisestä jo aikaakin, näemmä vanhoilla meriiteillä pärjää. :)
 
Lumisade on postikortista,
mies Kaurismäen elokuvasta:
niukkasanainen sisävesikapteeni
koukussa virkkaamiseen.

Ei sellaista kerrota.
Eikä kukaan kysele,
vaikka joka päivälle on
omat lapaset.

Sillä on vuosia kuusi viidettäkymmentä,
maksavaurio ja tenniskyynärpää masturboinnista.

Ilmeisten lisäksi nauttii myös karibialaisesta musiikista.
Etsii sinkkuäitejä juottoloista ja ylihuomenna,
- jos silloinkaan ei tärppää -
kutsuu kaulakiikku.

Ps. Kevät olisi koittanut ensi viikolla.
Selite: 
Satamassa, kuivalla maalla on suuria veneitä. Mitä kapteenit tekevät talvisin kun Päijänne jäätyy?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa oli tatsia!

Tämä on mielettömän upea!

Tässä runossa oli tatsia!

Tämä on mielettömän upea!

 

Käyttäjän kaikki runot