Delicias

Runoilija 5d43d6d7d46c9b20385c0c19f42d5e07

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 12.10.2018 22:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

EetuOskari kirjoitelee edelleen enempi vähempi ahkerasti, pysykää kuulolla. :) Toisekseen kiitän jo toisesta kohdalleni osuneesta viikon runoilija tunnustuksesta. Olihan edellisestä jo aikaakin, näemmä vanhoilla meriiteillä pärjää. :)
 

Mun päivät on tilkkuja
eikä tämä täkki ole valmistumassa.
Nautin aurinkoannoksia,
niitä on vielä harvoin tarjolla
tapaksia useammin.

Viinidieetti alkaa tehota,
tai sitten se johtuu
katujen mittailusta,
kengänpohjien kulumisesta.

Kolmen miljoonan asukkaan kaupungissa,
löytyy rauha puistosta
ja iltapäivän leffanäytöksestä.

Hetkittäin
joka toinen nimittäin
kaipaan takaisin pakkasiin.

Selite: 
Yli kuukausi Espanjaa takana. Useita edessä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot