Suden suudelma

Runoilija Kauris

mies
Julkaistu:
78
Liittynyt: 14.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.12.2023 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runoissa voi unelmoida
Runoissa voi liioitella
Runoissa voi valehdella
Runoissa voi puhua totta
Parhaissa runoissa on sydän mukana


Pekka nukkui pois 5.12.2023 

Päätepysäkki

Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin.
Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen.
Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein.
Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu.
Pekan oma runo.


 
minun kaipaukseni on
tuulenmuotoinen lintu
siivillään se seuraa minua kaikkialle

minä rakastan sinua
vaikka sinun suudelmasi
on suden suudelma

sinä sanot vain yhden nälkäisen lauseen
sitten nouset
ja suutelet minua
kun olen heikoimmillani

näin tehtyäsi sinä taas menet

minä jään yksin
seuranani yö

ja oudoimmat uneni
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti ajan myötä kaikki on taas hyvin.
Suden suudelma on suolainen?
Herkkä runo.
Julmaa ja kaunista
Todella hieno ja niin koskettava.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot