Kosketa minua

Runoilija Kauris

mies
Julkaistu:
78
Liittynyt: 14.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.12.2023 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runoissa voi unelmoida
Runoissa voi liioitella
Runoissa voi valehdella
Runoissa voi puhua totta
Parhaissa runoissa on sydän mukana


Pekka nukkui pois 5.12.2023 

Päätepysäkki

Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin.
Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen.
Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein.
Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu.
Pekan oma runo.


 
kosketa minua
sipaise kuihtunutta poskeani
tai silitä minun tukkaani
hyväile väsynyttä niskaa

jos sinua hämmentää tulla liki
laske kätesi minun olalleni
liu'uta se vaivihkaa käsivarrelleni
ja siitä takaisin hartioille
selkääni

tai tartu minun käteeni
hellästi mutta varmasti
niin kuin isä lapsensa käteen
ja minä tartun siihen kuin lapsi
luottaen että siinä on turva

kosketa minua
kosketa minua pitkään
ja usein
ja kosketa minua vaikka en vastaisi
sillä siitä minä tiedän että sinä olet

kosketa minua
sillä niin minun on hyvä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanomattoman herkkää tunnetta mitä on olla turvassa ja mihin luottaa "elämän valtamerillä"  
Hui, miten kaunis runosi <3
Kaunista ja herkkää, niin kuin kosketus parhaimmillaan on  :)
tunteikas
Koskettavaa kerrontaa, pienikin kosketus on erittäin tärkeätä <3 
Tästä runosta pidän.
Kauniisti pyytää läheisyyttä runosi puhuja.
Hienoa rakkausrunoa
Upea, hauraan kaunis runo. Kuitenkin voimaa ja vahvuutta itsensä tuntemisessa ja sen tiedostamisessa, mitä kaipaa, haluaa ja tarvitsee. Kaunista on runon henkilöiden välinen suhde, jossa voisi olla kyse monenlaisesta eri elämäntilanteesta. Hengästyttävän hieno tunnelma tässä, inhimillisyyttä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot