Ikäväni

Runoilija Kauris

mies
Julkaistu:
78
Liittynyt: 14.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.12.2023 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runoissa voi unelmoida
Runoissa voi liioitella
Runoissa voi valehdella
Runoissa voi puhua totta
Parhaissa runoissa on sydän mukana


Pekka nukkui pois 5.12.2023 

Päätepysäkki

Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin.
Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen.
Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein.
Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu.
Pekan oma runo.


 

tämä sama ikävä on eletty useasti
kirjoitettu kuluneiksi sanoiksi
mutta tämä ikävä
on minun ikäväni

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä kun se on oma, on se merkityksellinen!

Sama, mutta aina ainutkertainen, uusiutuva...

Tämä on aivan älyttömän upea. Mitään muuta en osaa tai pysty sanomaan.

Suosikit ->

Niin... toisen ikävän tunteesta ei toinen voi mitään tietää, ainoastaan kuvitella.
Hieno.

Niinhän se on,
jokainen tunne aivan oma,
oli se sitten ikävä, suru tai rakkaus,
ei niitä voi verrata toisen tunteisiin,
kuinka vahvasti ne kokee...

juuri niin..jokainen kokemus on ainutlaatuinen..rakkauskin..vaikka sen..kuinka moni..on kokenut.Niinhän sen täytyy olla

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot