BodyVive, se tärkein

Runoilija Pattarella

Tänäänkin juoksin ongelmia pakoon
Kiireesti BodyVive-tunnille turvaan
Suklaa, salmiakki ja muut houkutukset..
Sanoin itselleni:
Nyt heti tunnille siitä piristymään!

Pallo, kuminauha ja hyvä ohjaaja
Mitäs sitä muuta onneen tarvitaan?
Pirteää laulua askeleiden ylle
Elämä tuntuu niiden tunnelmassa
melkein liian hienolta

Aivan kuin tunti hoitaisi mielenkin
Voin todeta, että lääkitys kunnossa
Ihanan tunnin jälkeen,
jaksan uskoa taas hyvään elämään

Jäisin maanantaihin kokonaan,
mutta keskiviikko taas pelastaa
Pitkä odotus hyvin palkitaan
Tärkeä tunti, kun vihdoinkin alkaa
Se myös motivaatiota kasvattaa
Ilman sitä, jaksaisinko kuntoillakaan?

Selite: 
Tällaista...Kuntosali harrastuksestani. On vähän erikoinen, en tiedä onko ihan ymmärrettävä, mutta kunhan kirjoitin jotain kirjoittaakseni.. Ja ajatus oli tärkein.. *
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatus tuli ainakin minulle selväksi ja pystyn täysin samaistumaan tähän runoon. Hienosti kirjoitettu, tykkään. :)

Liikunta saa mielen virkistymään ja huolet unohtumaan. Kannustava hieno runo.

ah, viven puolestapuhujana hymyilin :)

hauska runo, tulin hyvälle mielelle tästä :)

Ajatus tuli ainakin minulle selväksi ja pystyn täysin samaistumaan tähän runoon. Hienosti kirjoitettu, tykkään. :)

Liikunta saa mielen virkistymään ja huolet unohtumaan. Kannustava hieno runo.

ah, viven puolestapuhujana hymyilin :)

hauska runo, tulin hyvälle mielelle tästä :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut