Jouluruno

Runoilija Pattarella

Viime jouluna
söin piparin sen kauniin ja tuuhean kuusen alla
Kirjoitan postikortteja tähtiyönä
Kun tähdenlennot hiipivät rauhaan
Lumisesta metsästä jouluksi kotiin
Joulutontut etsivät suuntaa
Missä olisi lämmin tupa

Joululoma
Soittaa pianoa, syö siemeniä
Tunnen nousevan keskitalven
- jouluaatto on luminen

Selite: 
RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE!
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin keskikesällä eteeni putkahtaa jouluinen runosi.
Joulutunnelmointia parhaimmillaan, seesteinen rauhallisuus, jouluonnea runossasi. Vie mennessään ja tulipa ikävä joulua...eipä sinne ole kuin puoli vuotta. :)

voi että, justiinsa tulin mettästä kiertelemästä ja ihastelin tulevaa kevättä, mutta tämä runo sai kyllä kaipaamaan joulua ja talvea, hienoa!

Yksinäinen tonttu kylmissään
tarvivi paksun punaisen nutun,
tien kotiin jossa hyvillään
hämmentävi lämpimän hutun.

Kiitos joulurunostasi.
Lunta tupruaa taivaan täydeltä ja piparit tuoksuu.Sain juuri tortut ja piparit leivottua ja sinapit purkitettua.En aikonut leipoakkaan,mutta oli niin kylmä että innostuin ja nyt on lämmin tupa. :)
*virn* kaks kärpästä yhel iskulla.

Tähän kirjoitit nätisti kaiken joulusta.
En osaa muuta sanoa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut