Pysähdy ja nauti!

Runoilija Pattarella

Rohkaiseva hiljaisuus
Rauha järven rannalla
Rennosti pysähtyen nuotiolle

Kivellä, koivumetsässä lepään
Katson ja tunnelmoin
Oravan oikeaa elämää...

Linnun -
kesän pelastuksen
lentäen täällä
kaiken
ottaa ja unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhallinen tunnelma runossa.

tätä tarvitaan , lepoa ja hiljaisuutta.

Upea käsky runon nimenä...piti ihan pysähtyä :)) Tuon maiseman runossasi tunnistan minäkin hyvin. Kauniisti sitä kuvailet. Tunnelmallinen runo.

Siirsit minut runollasi mielikuviisi..Upea hetki..

ihana tunnelma tässä! :)

Joskus on hyvä pysähtyä.
kaunis ja rauhallinen runo.

Tässä on sellainen runo, jota voisi maiskutella iltaisin ja kuunnella sen mukana tuomiaan ääniä luonnosta. Ja mitkä tuoksut...
mielikuvamatka toimisi oitis ja levollisesti runo saattelisi uneen.
Runokerronta on kuin kuvia lukijan silmissä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut