Elämällä on tarkoitus

Runoilija Pattarella

Jos elämälläsi ei olisi tarkoitusta, olisit jo kuollut..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin . Et olisi sitä paremmin osannut sanoa .
Kiitän, paljon .

Todelakin, hyvin päätelty juttu!

Kaunis ja elämänviisas ajatus.

Elämän tarkoitus on jatkua.

 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut