Painonpudotusta

Runoilija Pattarella

Puolikas pala
paahtoleipää pavuilla
paljon porkkanaa.
Pirteänä parhaiten
pääsee pyrkimykseensä.

Selite: 
Yritin Tanka-runoutta, joka on samalla P-runo.. Siitä nyt tuli vaan tällainen...
Kategoria: 
 

Kommentit

pieni ja herttainen, mutta silti erittäinkin... No, minun silmiini jopa karmiva.

Onnistunu tanka tavut sattu kohilleen!!
Vuan jos vaehtas pappuin tilale sallaatin, nii pysys aennae paremmi leivänpuolikkaala. Porkkanoeta ku popsii, nii näkköö paremmin vuakastai lukemat.

Hauskan ironisen oloinen runo, en tiedä oletko siihen pyrkinyt, mutta sitä se on.
Ja aivan loistava.

Hei,tämähän on hieno!Kiva kun sinä aloitit,itse siirrän aloitusta kakunpalalla ja sanon;Tämä vielä dieetin aloituksen kunniaksi!Niin,pitää olla pyrkimystä.Kiitos myös arv.

Peevelin pieni palanen
perjantai-päivään,
paasto pitää panna
poikki päivän päästä!
Päivääsi paistetta :D

Pirun paljon pureskeltavaa paatuneelle pihvin pureskelijalle. :-)

ilmeisesti tätä on kokeiltava. ilman papuja tosin. jotta epäonnistuisin jälleen kerran. mikähän siinäkin on... toiset onnistuu ja toiset häviää aina. luontaiset lait. rikotaan ne

Oi. Harvemmin näkee näitä samalla sanalla alkavia. Itse olen joskus yrittänyt, mutta jäi kesken kun huomasin hankalaksi.
Tämä on jotenkin iloisen oloinen. Pirteä.

Tässäkö salaisuus pirteyteen? Jotakin tarvittaisiin piristämään, mutta kyllä tämä runokin jo jotain sai aikaan.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut