Nimipäivä

Runoilija Pattarella

Kalenterista sain tiedon
Tänään on kauniin nimen päivä
Lämmin onnentoivotus
matkustaa
kuin kauniisti lentävät linnut
Nimipäivänäsi
Juhli auringon alla
Tunne:
- Nimesi on täydellinen!
ONNEA :)

Selite: 
Vihdoinkin pitkän tauon jälkeen jotain pientä uutta..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi. Hyvää syntymäpäivää!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut