Pinnalla

Runoilija catca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2017 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1981

 
Tänä iltana etsin sinua
muistojeni
myrskyisistä aallokoista

ja siinä sinä olet,
nostan sinut pintaan

Minulla on ikävä
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo... kiitos

Tosi hyvin sanailtu, pidän kovasti.

Salpasi hetkellisesti hengityksen.
Erittäin kaunista.

Mitäpä tästä voisi enää sanoa.
Suosikkeihin.

Hieno runo.

Kaunis runo... kiitos

Tosi hyvin sanailtu, pidän kovasti.

Salpasi hetkellisesti hengityksen.
Erittäin kaunista.

Mitäpä tästä voisi enää sanoa.
Suosikkeihin.

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot