Satujen saari

Runoilija kotihiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen,reipas ihminen Maritta on nimeni.Harrastan musiikkiteatteria ja käyn keikoilla.runoilen,sekä kirjoitan laulusanoja,avantouinti,sekä salilla käynti on mieli urheilulajiani. Olen juuriltani Karjalainen.
 

Satujen saari on avoin,
jos sille vain hetken antaa.
Sen järvet katseensa kantaa
on ilo uskomaton

Luontoäidin maja
on ihmeellinen koto.
siellä kun hetken vietät
teet elämäsi aidon retken.

Tunteet suurenmoiset
elämä niin arvaamaton
jäkäläkankaamatto väri niin ihmeellinen
on luontoäidin taideteos,
kuin saari satujen.

Satujen saari on avoin
jos sille vain hetken antaa
sen järvet katseensa kantaa
on ilo uskomaton.
luontoäidin maja
on taiteiden ihmeellinen koto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Satujen saari, paras saari!
Runosi lämmin, pehmoinenkin ja utuisa.
Maailman kolhut kestää kun on mahdollisuus matkata satujen saarelle.

 

Käyttäjän kaikki runot