Menneeseen

Runoilija kotihiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen,reipas ihminen Maritta on nimeni.Harrastan musiikkiteatteria ja käyn keikoilla.runoilen,sekä kirjoitan laulusanoja,avantouinti,sekä salilla käynti on mieli urheilulajiani. Olen juuriltani Karjalainen.
 

Ajatukseni ajelehti menneeseen
olinko nirso, vai muuten huonolla tuulella

Nojasit kyynerpäät pöytälevyllä
katsoit minuuun närkästyneenä
sanomatta mitään

Käsitykseni muuttui
sopersit jotain
sanoit kai huomenta, vaikka oli jo iltapäivä
kääntäen pääsi pois minusta

Tunsin jälleen olevan vai ilmaa sinulle
kuin tyhjä nuottipaperi edessäsi
maalamaton taulu seinällä

Nousin ylös ja lähdin
katsomatta taakseni
en palannut menneeseen
en edes ajatuksissani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot