Nimetön

Runoilija Braveheart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka yrittää oppia jotain.
 

tämä huume
hyvänolontunne
huumaa minut
päivä päivältä tahdon lisää
ilta illalta tahdon enemmän

tämä huume
hyvänolontunne
huumaa minut

ilman sinua
en eläisi
ilman sinua
kuolisin
ilman sinua
en olisi

anna minulle
anna viimeinen kosketus
anna minulle
anna annokseni
anna minulle
anna sinua

annan sinulle elämäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot