Nimetön

Runoilija Braveheart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka yrittää oppia jotain.
 

lapsi katsoo kahden aikuisen hiljaisuutta,
ruokapöydässä käsketään syödä kasviksia,

18 vuoden jälkeen yritetään avata ovea,
ovi pysyy lukittuna,

ovi joka sulkeutui kesäisenä aamuna,
lapsi ei ymmärrä vieläkään,
ei osaa kuin vihata

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot