Nimetön

Runoilija Braveheart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka yrittää oppia jotain.
 

aamun kastepisarasta taittuu auringonvalo,
on ollut kylmää,
kohmeinen ruoho suoristaa itsensä,
kohti auringon lämpöä,

järvi on tyyni,
sumu leijailee sen pinnalla,
päämääräämättömänä se katoaa hiljalleen,

olen keittänyt kahvia rakkaalleni,
hän vielä nukkuu vuoteessaan,
kauniinpana kuin koskaan,

tänään ei ole kiire mihinkään,
tänään on yhteisen elämämme ensimmäinen päivä,
rakastan häntä ja hän rakastaa minua,

herätän hänet vierelleni,
kuistille istumaan,
aamutakissa ja tohveleissaan,
katselemme auringon nousua,

lopuksi hän vastaa minulle "tahdon"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot