106

Runoilija toinenihminen

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.9.2015
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
toi parta, noi silmät
sun ääni 
tahtoisin sut
mut en osaa puhua tunteista

joten sä et ymmärrä
mä en tarvinnut sitä kynää
mä pyysin, koska se tarkotti
et mä pidän susta

miten sä voisit tietää
että suostuisin
millon vaan, mihin vaan 
jos vain pyytäisit
mut me jutellaan, kavereina vaan

sä katot mua silmiin
ja mä oon varma
tällä kertaa
sä pyydät mut mukaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot