Ystäville, rakkaille

Runoilija 3f645148a361feb44eb98c5f4c20f0f1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006
Viimeksi paikalla: 6.7.2019 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KAIKILLE TEOKSIANI ARVOSTELLEILLE LAUSUN KAUNIIT KIITOKSET TÄMÄN KIIREENI KESKELLÄ!
 

Oi, enkeli pieni, kuulethan,
kun Sinua rukoilen?
Sinä siipies suojaan nyt otathan,
nämä perheet ystävien?

Ota heidät syliis, ja suojele,
anna levätä sylissäsi.
Heidän itkut ja murheet kuuntele,
anna voimaa sun lämmöstäsi.

Auta heidän jalkojaan kantamaan,
kun he tarpovat arjessa tässä.
Auta heitä myöskin muistamaan,
olet heille sä aina läsnä <3

Selite: 
TEILLE KAIKILLE RAKKAILLE <3 VOIMAHALIRUTISTUS <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot