Opeta minua

Runoilija 3f645148a361feb44eb98c5f4c20f0f1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006
Viimeksi paikalla: 6.7.2019 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KAIKILLE TEOKSIANI ARVOSTELLEILLE LAUSUN KAUNIIT KIITOKSET TÄMÄN KIIREENI KESKELLÄ!
 

Minä olen vahva,
silti heikko,
ja ympärilläni on muuri,
jonka kasvatin,
koska minua satutetiin liian usein.

Minä muistan sen kaiken,
ne pahat, ilkeät sanat,
selkäänpuukotukset,
pettämiset,
ivalliset naurut.

Niistä jäi minuun arvet.
En uskalla luottaa,
epäilen, pelkään,
kuvittelen kaikkea pahaa,
sillä eihän minulle voi hyvääkään sattua.

Niin olen oppinut.
Opeta minua luottamaan,
näkemään sinut ihmisenä,
joka ei tahdo minulle pahaa,
vaan olla minulle ihminen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä kovasti!
 

Käyttäjän kaikki runot