rakas

Runoilija enska

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.9.2015
Viimeksi paikalla: 12.7.2020 14:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.4.1967

 
RAKAS- sait multa siivet  miksi siivet lakkaavat olemasta miksi siivet miksi siivet. olen sulle siivetön ilman lentoa -  ilman lentoa taivaan - olet kaipuuni olet rakkaani - sun siivetön
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yön siivettömiä lentäjiä, tunteella kirjoitettua
kiitos
sanoista
 
Ihana on runosi. Runon otsikkoa kuulee niin harvoin sanottavan.
Anteeks - miksi meidän sanat eivät saavuta runouden rakkautta !!
Osittain varmasti saavuttaa joissakin tapauksissa.
kaunis rakkausruno kaipuusta ja tuo
siivet teema, ajatus toimii hyvin
pidin paljon
Jaa merenneito vaan vaati saada mun omaa runoutta , kiitos sulle !
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
enska sade 25.10.2015 4 Runo
enska minä 26.9.2015 1 Runo
enska Mun Runo ! 17.9.2015 1 Runo
enska rakas 6.9.2015 7 Runo