Rakkautta

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 
Ajattelin sinua tänään
Tunsitko sen
Mietin sinua
Aavistitko

Mietin sitä suurta tyhjyyttä
Tyhjyyttä minkä tunnen

Kosketin vartaloasi
ja tunsin värähdyksen sielussani

Se on yhä siellä
Se miksi yhä olen tässä
Se miksi rakastan

Se miksi käperryn kylkeesi
Tunteakseni hengityksesi
Tunteakseni jälleen sen miksi
RAKASTUIN
 
Selite: 
Omalle rakkaalleni. Me ollaan yhä täällä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, on varmaankin elämän mittainen rakkaustarina <3
 

Käyttäjän kaikki runot